08 590 346 00

Kontakta oss

Tel: 08-590 346 00

Adress: Johanneslundsvägen 3, 194 61 Upplands Väsby

e-post till mottagningssköterskor: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

e-post till ledningen: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Kontaktformulär, karta

Beskrivning:

Metod att kartlägga friskvårdsbehov/screening av riskpersoner.

Undersökning hos företagssköterska.

Innehåll

 

  • Samtal kring levnadsvanor: kost, motion, tobak, alkohol, stress, hälsa.
  • Blodtryck
  • Konditionstest. Testcykel 6-8 min.
  • Bedömning/utvärdering av friskvårdsinsatser.

 

Tidsåtgång:

1½ timme.

Nytta:

Metoden ger mer hälsomedvetna och ofta mer aktiva och därmed friskare medarbetare.  Hur Du själv kan och vill påverka Dina levnadsvanor

Ytterligare tjänst:

Kartläggning av hälsoläge. För att kartlägga hälsoläget på företaget kan statistisk bearbetning göras av hälsoprofilvärden från personalgrupp på fler än 15 personer. Individ och grupp nivå. Hälsoprofil med provtagning vid önskemål.

Välkomna till

    

Väsbyhälsan grundades 1973. Under de senaste 20 åren har vi med Optimuskliniken utvecklats till ett mini-läkarhus.

hot clinic

Vi erbjuder friskvård, sjukvård, företagshälsovård och vaccination. Vi som jobbar på kliniken är leg. läkare, allmänläkare, hudläkare, sjuksköterska, undersköterska, fotvårdare och sjukgymnast. Vi har även flygmedicin, trafikmedicin, beteendevetare och arbetsmiljöingenjör. Det viktiga för oss är att patienter och andra kunder känner sig välkomna och inte har långa väntetider i telefon eller till komma på mottagningen.

Välkommen att kontakta oss på telefon eller e-post. Om du behöver boka tid ringer du på vår telefontid. Har du frågor om anslutning till företagshälsovård kontakta Dr Bo Liu.

Har du medarbetare på flera orter i Sverige? Genom oss kan du få tillgång till företagshälsovård i hela Sverige. Väsbyhälsan ingår sedan våren 2016 i ett riksomfattande nätverk av små lokala företagshälsor. Vi är alla dedikerade till det personliga bemötandet och servicen. Här är de orter vi finns på genom nätverket RiksNära FöretagsHälsor

Hitta till Oss