08 590 346 00

Öppettider

Ordinarie öppettider:

Mån-Tor: 08:00-16:30, Fre: 08:00-14:00, lunchstängt 12:00-13:00

Telefontider: 8:30-10:00, 13:00-14:00

Drop-in för vaccination: helgfria tis 15.00-16.00.

Kontakta oss

Tel: 08-590 346 00

Adress: Johanneslundsvägen 3, 194 61 Upplands Väsby

e-post till mottagningssköterskor: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

e-post till ledningen: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Kontaktformulär, karta

Kalender för nedladdning

I början av 2020 identifierades ett nytt coronavirus i staden Wuhan i Hubeiprovinsen i Kina. Infektion med detta virus ger upphov till varierande grader av luftvägsinfektioner inklusive svår lunginflammation. Sjukdomen benämns covid-19 enligt internationella riktlinjer. Smittspridning sker främst genom dropp- och kontaktsmitta, men fullständig kunskap om smittvägar och smittsamhet saknas ännu. I nuläget bedömer Folkhälsomyndigheten att risken för att upptäcka fall av covid-19 i Sverige är mycket hög, men att risken för allmän spridning i landet är måttlig.

I nuläget samordnas all undersökning och provtagning via infektionskliniken, Karolinska Universitetssjukhuset i Huddinge.

Den som nyligen varit i ett land där smittspridning pågår (listan nedan) och nu har hosta och feber ska kontakta 1177 Vårdguiden via telefon och berätta om symtom och resehistorik.

Vistelse i något av följande områden inom 14 dagar före symptomdebut:

  • Hubei eller annan provins i Kina där smittspridning pågår – enligt myndighetsrapportering eller anamnes från patient. Omfattar för närvarande hela Kinas fastland inklusive Hong Kong (men inte Macau)
  • Sydkorea
  • Iran
  • Norra Italien, regioner där smittspridning pågår - enligt myndighetsrapportering eller anamnes från patient. Omfattar för närvarande Aostadalen, Piemonte, Ligurien, Lombardiet, Emilia-Romagna, Trento-Alto Adige, Veneto, Friuli Venezia Giulia och Toscana

 Mer info:

 

.

Välkomna till

    

Väsbyhälsan grundades 1973. Under de senaste 20 åren har vi med Optimuskliniken utvecklats till ett mini-läkarhus.

hot clinic

Vi erbjuder friskvård, sjukvård, företagshälsovård och vaccination. Vi som jobbar på kliniken är leg. läkare, allmänläkare, hudläkare, sjuksköterska, undersköterska, fotvårdare och sjukgymnast. Vi har även flygmedicin, trafikmedicin, beteendevetare och arbetsmiljöingenjör. Det viktiga för oss är att patienter och andra kunder känner sig välkomna och inte har långa väntetider i telefon eller till komma på mottagningen.

Välkommen att kontakta oss på telefon eller e-post. Om du behöver boka tid ringer du på vår telefontid. Har du frågor om anslutning till företagshälsovård kontakta Dr Bo Liu.

Har du medarbetare på flera orter i Sverige? Genom oss kan du få tillgång till företagshälsovård i hela Sverige. Väsbyhälsan ingår sedan våren 2016 i ett riksomfattande nätverk av små lokala företagshälsor. Vi är alla dedikerade till det personliga bemötandet och servicen. Här är de orter vi finns på genom nätverket RiksNära FöretagsHälsor

Får Nyhetsbrev

Godkänn Villkor

Hitta till Oss