08 590 346 00

Öppettider

Ordinarie öppettider:

Mån-Tor: 08:00-16:30, Fre: 08:00-14:00, lunchstängt 12:00-13:00

Telefontider: 8:30-10:00, 13:00-14:00

Drop-in för vaccination: helgfria tis 15.00-16.00.

Kontakta oss

Tel: 08-590 346 00

Adress: Johanneslundsvägen 3, 194 61 Upplands Väsby

e-post till mottagningssköterskor: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

e-post till ledningen: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Kontaktformulär, karta

Influensavaccin tog slut hos oss och vi kan inte beställa fler vacciner under säsong 2018-2019. 

Vi hänvisar patienter som tillhör en riskgrupp till andra kliniken som kanske fortfarande har kvar influensavaccin. Här är en lista på mottagningar som har rapporterat att de har över 100 doser kvar. 

Listan med vaccinationsmottagningar

Vi kan vaccinera som vanligt mot andra sjukdomar, tex vaccination mot pneumokocker (lunginflammation), TBE, hepatit A, B. 

Bakgrund:

Det är brist på influensavaccin i Sverige och andra länder på grund av att efterfrågan överstigit den mängd vaccin som producerats. Vårdgivare i Stockholms län har inte fått alla doser de beställt. Stockholms läns landsting följer Folkhälsomyndighetens rekommendation om att vaccin bör reserveras för att vaccinera riskgrupper. I riskgrupperna ingår personer som tillhör en medicinsk riskgrupp, gravida och personer som är 65 år eller äldre. 

Folkhälsomyndighetens rekommendationer vid brist på influensavaccin 

Boka tid

Fyll i formulär nedan för att boka en tid hos oss. Vi ringer tillbaka inom 3 arbetsdagar för att slutföra bokning.

Välkomna till

    

Väsbyhälsan grundades 1973. Under de senaste 20 åren har vi med Optimuskliniken utvecklats till ett mini-läkarhus.

hot clinic

Vi erbjuder friskvård, sjukvård, företagshälsovård och vaccination. Vi som jobbar på kliniken är leg. läkare, allmänläkare, hudläkare, sjuksköterska, undersköterska, fotvårdare och sjukgymnast. Vi har även flygmedicin, trafikmedicin, beteendevetare och arbetsmiljöingenjör. Det viktiga för oss är att patienter och andra kunder känner sig välkomna och inte har långa väntetider i telefon eller till komma på mottagningen.

Välkommen att kontakta oss på telefon eller e-post. Om du behöver boka tid ringer du på vår telefontid. Har du frågor om anslutning till företagshälsovård kontakta Dr Bo Liu.

Har du medarbetare på flera orter i Sverige? Genom oss kan du få tillgång till företagshälsovård i hela Sverige. Väsbyhälsan ingår sedan våren 2016 i ett riksomfattande nätverk av små lokala företagshälsor. Vi är alla dedikerade till det personliga bemötandet och servicen. Här är de orter vi finns på genom nätverket RiksNära FöretagsHälsor

Information från Optimuskliniken

Anmäla dig här så får du information om Optimuskliniken.

Hitta till Oss