08 590 346 00

Kontakta oss

Tel: 08-590 346 00

Adress: Optimusvägen 12C, 194 34 Upplands Väsby

e-post till mottagningssköterskor: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

e-post till ledningen: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Kontaktformulär, karta

Optimuskliniken är en privatklinik som har funnit här i över 25 år. Vi som jobbar här är specialister i allmänmedicin, företagshälsovård, flyggmedicin, dermatologi, sjukgymnast och kiropraktor. Vi genomför även hälsokontroll, vaccination och arbetsmiljöutredning/utbildning.

Arbete på Optimuskliniken innebär flexibla arbetstider, garanterad semester under sommaren och jul-nyår, god stämning bland kolleger, eller varför inte frukost och frukter på kliniken. Att många har jobbat här i många år (upp till 20 år) är ett bra betyg för kliniken.

Vill du vara med oss och utforma verksamheten och bidra med nytänkande, är du välkommen att söka tjänsten som specialist inom allmänmedicin på Optimuskliniken. Du har även möjlighet att ta över etablering.

Arbetsuppgifter
Arbetsinnehållet är sedvanlig mottagnings arbete som allmänläkare.

Kvalifikationer
- Specialist i allmänmedicin.
- Erfarenhet av arbete på vårdcentral eller allmänläkarmottagning
- Viktiga egenskaper är att vara en god lyssnare, noggrann och positiv. Vi ser även en person som är prestigelös och har god samarbetsförmåga.

Anställningsform
Konsult eller anställning

Tillträde
Enligt överenskommelse fr o m Apr/Maj 2017

Arbetsplats
Optimuskliniken på Optimusvägen 12C, Upplands Väsby

Kontaktperson
Frågor om tjänsten besvaras av
Dr. Bo Liu eller Dr. Christer Olsson
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. 070-3934668 eller 070-5904360

Boka tid

Fyll i formulär nedan för att boka en tid hos oss. Vi ringer tillbaka inom 3 arbetsdagar för att slutföra bokning.

Välkomna till

    

Väsbyhälsan grundades 1973. Under de senaste 20 åren har vi med Optimuskliniken utvecklats till ett mini-läkarhus.

hot clinic

Vi erbjuder friskvård, sjukvård och företagshälsovård. Vi är fyra allmänläkare och en hudläkare, två sjuksköterskor, en undersköterska, en kiropraktor och två sjukgymnaster. Vi har även beteendevetare och arbetsmiljöingenjör. Det viktiga för oss är att patienter och andra kunder känner sig välkomna och inte har långa väntetider i telefon eller till komma på mottagningen. Gratis parkering.

Välkommen att kontakta oss på telefon eller e-post. Om du behöver boka tid ringer du på vår telefontid. Har du frågor om anslutning till företagshälsovård kontakta Dr Christer Olsson eller Dr Bo Liu.

Har du medarbetare på flera orter i Sverige? Genom oss kan du få tillgång till företagshälsovård i hela Sverige. Väsbyhälsan ingår sedan våren 2016 i ett riksomfattande nätverk av små lokala företagshälsor. Vi är alla dedikerade till det personliga bemötandet och servicen. Här är de orter vi finns på genom nätverket RiksNära FöretagsHälsor

Information från Optimuskliniken

Anmäla dig här så får du information om Optimuskliniken.